Resolved Instagram embeds not showing up in iOS / Safari

Discussion in 'Questions, comments, bugs, etc.' started by sherm1016, Mar 17, 2018.

  1. sherm1016

    sherm1016

    Joined:
    Jun 6, 2013
    Location:
    Milwaukee, Wisconsin
    [Mod edit: To resolve this issue, clear browser cache and cookies in the impacted browser. You may or may not also need to enable/disable permissions for cookies specific to your browser and device. In Safari on iOS, for example, clearing 'history and website data' will do the trick.]

    Am I the only one with this problem?
     
    Last edited by a moderator: Mar 21, 2018
    BrandoSF, ChicagoGuy and Photekut like this.
  2. ChicagoGuy

    ChicagoGuy

    Joined:
    Jan 24, 2015
    Location:
    Chicago, IL
    Nope, I'm not seeing embedded Instagram posts in Chrome for iOS.
     
    Photekut and BrandoSF like this.
  3. raginasian238

    raginasian238

    Joined:
    Oct 13, 2016
    Location:
    JC, NJ
    BrandoSF, you said the same thing the other day, no?
     
    Photekut, BrandoSF and ChicagoGuy like this.
  4. BrandoSF

    BrandoSF

    Joined:
    Nov 26, 2014
    Location:
    SF
    Yep
     
    Photekut likes this.
  5. ASUBeer

    ASUBeer

    Joined:
    Apr 17, 2013
    Location:
    Half a Mile from the County Fair
    Ah, that’s what it is. I couldn’t figure out why some people’s pictures wouldn’t show up for me.
     
    Photekut and BrandoSF like this.
  6. sherm1016

    sherm1016

    Joined:
    Jun 6, 2013
    Location:
    Milwaukee, Wisconsin
    Not the only one!

    Woohoo!

    Where’s our help desk?
     
    BrandoSF and Photekut like this.
  7. raginasian238

    raginasian238

    Joined:
    Oct 13, 2016
    Location:
    JC, NJ
    Oof, who knows. Haha.

    So, I can also confirm this. On the Mac, using Chrome, not a problem.

    On my iPhone just now, using Chrome, I couldn't see anything either. Those particular IG posts aren't private accounts (that I'm aware) and I'm friends with them anyway. So... yeah. Gene, ISO help and (evidently) non-IG pics of your pets.
     
    tosh, BrandoSF and Photekut like this.
  8. Gene

    Gene Administrator Staff Member

    Joined:
    Mar 14, 2013
    Location:
    North Jersey / NYC
    Very interesting... I can’t figure out what Chrome on iOS would be specifically doing to make the embeds break. Will keep looking into it!
     
    tosh, BrandoSF and raginasian238 like this.
  9. mattafett

    mattafett

    Joined:
    Oct 1, 2013
    Location:
    Solon, IA
    Works fine with Safari on iOS, just checked.
     
    tosh and BrandoSF like this.
  10. Gene

    Gene Administrator Staff Member

    Joined:
    Mar 14, 2013
    Location:
    North Jersey / NYC
    Can someone quote a post that isn’t showing up for them into this thread? I can’t seem to reproduce the issue now. All insta embeds are showing fine for me in Chrome, Safari, and Firefox across all three iOS devices I’m testing.
     
    tosh likes this.
  11. raginasian238

    raginasian238

    Joined:
    Oct 13, 2016
    Location:
    JC, NJ
    This is all from Chrome:
    [​IMG]
    But again, if I'm looking at it on Chrome on the Mac, it's fine.
     
  12. ASUBeer

    ASUBeer

    Joined:
    Apr 17, 2013
    Location:
    Half a Mile from the County Fair
    Gene this post doesn’t show for me. From the food pron thread. I’m running Safari on iOS Apple phone.

     
    tosh and BrandoSF like this.
  13. sherm1016

    sherm1016

    Joined:
    Jun 6, 2013
    Location:
    Milwaukee, Wisconsin
    Here’s one on iOS / Safari on an iPhone 8 Plus with 11.2.6.

     
    tosh and BrandoSF like this.
  14. Gene

    Gene Administrator Staff Member

    Joined:
    Mar 14, 2013
    Location:
    North Jersey / NYC
    tosh likes this.
  15. shadowane

    shadowane

    Joined:
    Sep 30, 2013
    I see those embeds just fine on my Pixel using Chrome just as a data point.
     
  16. ASUBeer

    ASUBeer

    Joined:
    Apr 17, 2013
    Location:
    Half a Mile from the County Fair
  17. raginasian238

    raginasian238

    Joined:
    Oct 13, 2016
    Location:
    JC, NJ
    Also using 8.
     
  18. Gene

    Gene Administrator Staff Member

    Joined:
    Mar 14, 2013
    Location:
    North Jersey / NYC
    Are any of you using ad blockers in any/all of the browsers on your device?
     
    ASUBeer likes this.
  19. raginasian238

    raginasian238

    Joined:
    Oct 13, 2016
    Location:
    JC, NJ
    Nope.
     
  20. Gene

    Gene Administrator Staff Member

    Joined:
    Mar 14, 2013
    Location:
    North Jersey / NYC
    Tested and unable to reproduce the issue on an iPhone 6, iPhone 8, and iPhone X. Tested on an iPhone 8 Plus in the iOS simulator and, likewise, can't seem to reproduce the issue. It's odd that some of you are having issues only in Chrome, and some of you are having issues only in Safari. I can't see the common thread.